Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | TerraSana |
---|---|
EAN-code: | 8713576192520 |
TerraSana pizza croccantina met rozemarijn en zeezout Pizza croccantina crackers hebben een stevige, maar krokante structuur, wat ze tot een ideale snack maakt. Gemaakt van krokant gebakken pizzabodems, mét toevoeging van rozemarijn en zeezout, hebben deze crackers die typisch Italiaanse smaak. Ze zijn 100% vrij van palmvet of andere onnodige toevoegingen. Verantwoord genieten dus! Lekker met Spaanse soep, pesto of olijventapenade. Als tussendoortje, snack of bij de borrel. Puur of met mozzarella, zongedroogde tomaten en gegrilde groenten. Uiensoep (Spaans), met Pizza Croccantina crackers Ingrediënten 3 uien, gehalveerd en in ringen gesneden1 knoflookteen, fijngesneden30g kokosolie, 50g amandelschaafselplukje safraandraadjes1/2 tl gerookte paprikapoeder750 ml groentebouillon, 30 ml fino sherrypeterselieblaadjes (optioneel)zout en versgemalen zwarte peper Bereiding Verwarm de kokosolie in een pan op een matig vuur en voeg daar de uienringen en knoflook toe, roer alles goed om zodat de uien en knoflook bedekt zijn onder de kokosolie en leg een deksel op de pan. Zet het vuur op de laagste stand en laat alles onder af en toe roeren 30 tot 40 minuten zacht en lichtbruin worden. Rooster ondertussen de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Roer alles regelmatig om, om aanbranden te voorkomen. Laat de gebakken amandelen afkoelen en stamp deze vervolgens fijn in een vijzel (bewaar iets voor de garnering). Zet apart. Roer de saffraan en de gerookte paprikapoeder door de uien als ze klaar zijn en laat 3 minuten zonder deksel meebakken. Voeg nu de amandelen erbij en laat onder voortdurend roeren nog eens 3 minuten bakken. Schenk de bouillon en de sherry erbij. Laat de soep aan de kook komen, draai het vuur lager en laat nog 10 minuten zachtjes koken. Pureer de soep, breng op smaak met peper en zout en laat weer tegen de kook aankomen. Verdeel de soep over vier soepkommen. Garneer met wat amandelschilfers en enkele peterselieblaadjes. Voeg nog een draai peper toe en eventueel nog wat verkruimelde saffraandraadjes. Serveer meteen met wat knapperige Pizza croccantina crackers.